Ідеальний керівник – ​баланс фахового і особистого

Бурякоцукрова промисловість є однією із стратегічно важливих галузей харчової промисловості України. Вона об’єднує в собі виробників елітного і фабричного насіння, цукрового буряку, насіннєві заводи, цукрові заводи і сервісні підприємства галузі. Одним із таких підприємств є Олександрійський цукровий завод, директор з виробництва якого Олег Покотило цьогоріч вперше був занесений на районну Дошку пошани.
На цукровому заводі Олег Олексійович працює з 2009-го, але має загалом чималий досвід роботи в галузі і відповідну фахову освіту. На місцевому підприємстві зарекомендував себе як грамотний, наполегливий та кваліфікований керівник. Володіє високими професійними й моральними якостями. Особлива його відмінність – ​це не робити поспішних висновків, а завжди приймати виважені рішення, бути гнучким, компетентним і професійним, мати високу відповідальність і особисту гідність.
На посаді директора з виробництва Олег Олексійович старанно організував впровадження прогресивних, економічно обґрунтованих технологічних процесів та режимів виробництва продукції, забезпечив покращення рівня технологічної підготовки, що дало змогу підвищити якість виробленої продукції. Під його грамотним керівництвом були модернізовані бурякопереробний цех та дільниця фільтрування соків, автоматизовані вакуум-апарати та апарати центрифугування цукру.
Також, дякуючи Олегу Олексійовичу, на цукропереробному підприємстві вдалося збільшити добову переробку солодких коренів і виробництво готової продукції та підвищено її якість. Було впроваджено, зокрема, систему якості вимогам міжнародних стандартів ISO 22000: 2005, ISO 9001: 2008.
Олег Олексійович вимогливий до себе та підлеглих. Користується великою повагою у колективі і завжди зберігає баланс фахового та особистого. За свою віддану працю на виробництві має численні грамоти й подяки.
Н. Луценко.