Правоохоронці працювали у штатному режимі

Травневі свята в районі пройшли спокійно, лікарні і правоохоронці працювали у штатному режимі і тяжких правопорушень не зафіксували. Першотравневий відпочинок олександрійці святкували, кожен за своїми вподобаннями, та головне, все обійшлося без серйозних наслідків. 

«Свята пройшли абсолютно спокійно, не зафіксовано особливо тяжких злочинів, розбоїв, грабежів,- констатує начальник районного відділу поліції Олександр Кодак. – Ми працювали в посиленому режимі, особливо, що стосується таких населених пунктів, як Нова Прага та Головківка».
Хто з олександрійців у ці дні відпочивав удома, хто на шашликах на природі, а хто просто гуляв  вулицями рідного міста чи села. У всіх цих випадках правоохоронці злісних порушників порядку не зафіксували, кажуть, напевно люди прислухалися до їхніх  прохань та не хуліганили.
Так, за статистикою з 1 по 9 травня в районі загалом зафіксовано 18 заяв і повідомлень громадян, котрі мають ознаки кримінального провадження, відомості про них внесені до єдиного реєстру досудових розслідувань. 10 з них  – це крадіжки (3 – тяжких, з проникненням у житло), 5 – тілесних ушкоджень, один факт стрільби з автоматичної зброї (в селищі Приютівка, поблизу Аграрного ліцею), один факт ухилення від призову тощо.
А загалом, більшість звернень до поліціянтів району, які надходять у райвідділ, стосуються переважно крадіжок та побутових сварок, наголосив його керівник.
В. ТИМОФЄЄВА.