Фінальна прем’єра у районному будинку культури


Крапку у заходах театрального тижня «ТеАРТ» на Олександрійщині поставив Кременчуцький троїцький театр, режисер Сергій Ситник, соціальною драмою «Людина, яка платить» Ів Жаміака.

Це історія про самотнього та невгамовного мсьє Амількара, який вирішив, якщо люди відмовляють йому у щирій прихильності, сімейне щастя він собі купить: за значні гонорари він наймає людей, аби ті вдавали його дружину, дочку і кращого друга.

Брехунів збирають в дивному заміському будинку, де за кожну бурхливу фантазію дивний господар платить. У фіналі все змінюється — замість емоційних підробок і плотських імітацій з’являться прихильність і навіть кохання; виявляється, що заради створення справжньої родини Амількар витрачав на них гроші чоловіка, в якого працював бухгалтером. Можливість втратити «сім'ю» змусила його від неї відмовитись - він заявляє на себе у поліцію. За розтрату Амількар відбуде строк, але його повернення чекатиме не куплена, а вже справжня родина. Та чи повернеться мсьє?

Талановита гра акторів та чудова режисерська робота викликала у глядачів колосальні хвилі роздумів, створила особливу атмосферу.

Усі заходи театрального тижня «ТеАРТ» на Олександрійщині відбулися за підтримки депутата Олександрійської міської ради А.О. Коломійцева та за сприяння Олександрійської районної державної адміністрації.

За популяризацію театрального мистецтва та участь у заходах «ТеАРТу» театри районного будинку культури та міста Крменчук Полтавської області відзначені подяками відділу культури і туризму районної державної адміністрації та ексклюзивними масками ручної роботи.