Я просто Ангел

Дитячий регіональний конкурс краси і талантів під такою назвою пройшов в Олександрії наприкінці грудня. Його учасниками стали дівчатка з міста і району, зокрема з Нової Праги (Мирослава Середенко), Куколівки (Ілона Колодко), Звенигородки (Софія Чорна). Загальний вік маленьких Ангелів - від 4 до 16 років. Феєричне свято проходило у готельному комплексі «Риф». Організувала захід Олександрійська школа моделей «Інтрига», директор Наталія Біланюк.  Важливо, що за  її ініціативи подібні святкові програми проходять у місті щороку.

За умовами цьогорічного конкурсу юні красуні  демонстрували костюм Ангела, розповідали про себе та свої мрії, дефілювали по імпровізованому подіуму, а також взяли участь у справжньому показі одягу від дитячих торгових марок, наявність якого забезпечили представники місцевих крамниць – давні партнери фешн - конкурсу. У глядацькому залі дев’ятнадцятьох юних учасниць активно, щирими оплесками підтримували їхні батьки, рідні і друзі.
За підсумками конкурсного відбору та, набравши найбільшу кількість балів, Гран – прі конкурсу виборола 16-річна Валерія Кричун (учениця Олександрійського колегіуму). Як написала у своїй анкеті юна красуня, вона захоплюється співами та малюванням. Мріє стати професійною моделлю або дизайнеркою моди, стилістом. У конкурсі краси брала участь вперше. 
Загалом, номінації і призи отримали усі учасниці подіумних змагань. У молодшій віковій  групі перемогу здобула п’ятирічна Вероніка Адабаш, у середній – десятирічна Аміна Дякова (школа № 15),  у старшій – Світлана Шевченко (школа №2).
Переможниці отримали також Сертифікат на участь у дитячому конкурсі краси «Королева краси України 2017», що відбудеться 12 лютого у м. Дніпро, а також - запрошення взяти участь у Національному конкурсі краси та талантів «Принц і Принцеса України», що відбудеться у травні, у м. Полтава. 
Святкове дійство  пройшло за підтримки групи компаній «УкрАгроКом» - «Гермес - Трейдінг», ФК «Олександрія». Кілька яскравих пісень у власному виконанні глядачам дитячої шоу - програми  подарували юні солістки, сестри Валерія і Анастасія Гугленки, Анастасія Пугач та Катерина Біланюк. Загалом, свято краси і таланту пройшло в атмосфері радості, щирих усмішок, тривалих оплесків, яскравих емоцій і незабутніх вражень, які з собою взяли учасниці  і гості передноворічної феєрії. Це був справжній казковий бал, на який хочеться повернутися знову…
Але що приховується за лаштунками свята, які вони будні юних моделей? На прохання нашої редакції про це розповіла  директорка школи моделей «Інтрига» Наталія Біланюк.
 – Насправді, конкурси краси для нас – як підсумки роботи за певний період часу. Адже у школі моделей дівчатка багато працюють, вдосконалюють себе. У нас є предмет «Психологія», під час якого вони оволодівають майстерністю бути упевненою у собі, відкритою, готовою до компромісів, вчаться адекватно реагувати на критику та зауваження, спокійно ставитися до труднощів і поразок. Тут вони отримують дуже цінні знання і практичні навички, як бути гармонійною, вишуканою, з гарними манерами і смаком, володіти технікою перевтілення і артистизмом. Це те, що ми прагнемо прищепити нашим вихованкам з раннього віку.  Спілкуючись з матусями дівчаток, я  люблю повторювати: «Можливо, ваша донечка не стане професійною моделлю – це буде її вибір, але бути стильним і вихованим прокурором, елегантною лікаркою, вчителькою з вишуканими манерами чи екстравагантним бухгалтером – заборонити ніхто не в змозі. Таку позицію поділяють батьки моїх вихованок. Тому й маємо високі результати, коли беремо участь у конкурсах краси, що проходять в інших містах України. Там уже ніхто не наважується сказати необережно, що ми з провінції і наш рівень недостатній. Нашу школу знають, і знають, що  дівчатка з Олександрії складають тамтешнім конкурсанткам достойну конкуренцію. «Інтрига» успішно представляє наш регіон на Міжнародних, Національних та Регіональних конкурсах. За останні три місяці у нас чотири Гран – прі, два перших місця і це  - красномовні свідчення нашої успішної роботи. Успіх моїх дівчаток у тому, що ми усі працюємо однією командою: дитина – мама – керівник - дорівнює успіх. І я вдячна усім, хто підтримує своїх діток на шляху до прекрасного, хто підтримує наші проекти і хто допомагає мрію втілити в реальність. Бажаю усім нам у новому році побільше радості, щасливих днів і здійснення бажань.
На конкурсі побувала І. Балашова.