Відзначили працівників соціальної сфери

6 листопада відзначали своє професійне свято працівники соціальної сфери - люди, чия праця – тривала й копітка, часто важка і невдячна. Тому у соціальних службах працюють по-справжньому чуйні й безкорисливі люди - ті, хто давно для себе визначив, що життя людини до тих пір має цінність, доки вона допомагає іншим.

Вшанування працівників цієї важливої професії відбулося в Олександрійському районному будинку культури. Завітали на урочистості і поважні гості – перший заступник голови РДА Юрій Коваль, заступник голови Олександр Безкровний, керівник апарату райдержадміністрації Олександр Лисенко, начальник управління соцзахисту населення Ірина Табачкова, директор терцентру Володимир Ільющенков. Когорту соцпрацівників привітали й інші керівники структурних підрозділів РДА. А перший заступник голови Олександрійської РДА Юрій Коваль виконав ще й приємну місію – нагородив грамотами й  дипломами кращих працівників. 
Багато теплих слів звучало на адресу професіоналів. Йшлося тут і про гуманізм, і про милосердя даного фаху, і про різнобічність даної діяльності. Важливу роль всіх соцслужб у житті пенсіонерів, одиноких громадян, інвалідів Олександрійського району. 
Винуватцям торжества самодіяльні артисти районного будинку культури присвятили задушевний концерт. Глядачі нагороджували дружніми оплесками вокальні і танцювальні колективи. 

***

День працівника соціальної сфери - свято професіоналів, які готові простягнути руку допомоги всім, хто цього потребує. Традиційно у цей день отримують привітання і соціальні робітники району. Урочистості з нагоди професійного свята відбулися в актовій залі районного територіального центру. Зі словами привітань першочергово звернувся директор закладу Володимир Ільющенков. Він побажав присутнім, перш за все, здоров'я, миру та спокою. Керівник висловив щиру повагу до непростої роботи працівників терцентру, яка потребує від них особливої людяності та здатності допомогти ближньому. Та наголосив, що сьогодні в терцентрі працює злагоджена і досить дисциплінована команда, яка забезпечує доступність соціальних послуг та задовольняє життєво важливі потреби підопічних. Тож з нагоди свята кращим працівникам вручили заслужені подяки та грамоти. Теплий, по-сімейному затишний захід  завершився святковою програмою. 
О. ПЕТРЕНКО.