Незабутня поїздка


Приємні враження під час осінніх канікул отримали учні Долинської філії Червонокам’янського навчально-виховного об’єднання. Третього листопада разом з червонокам'янськими школярами вони відправилися до Кременчука. Там на них чекала різноманітна програма. Спочатку діти відвідали фабрику «Рошен», де познайомилися з її історією та побачили сучасне виробництво цукерок, провели дегустацію солодощів і отримали смаколики від виробника. 

Потім дітям влаштували справжнє свято з грою у боулінг. Дітки витратили чимало енергії, бо старалися вибити кеглі, і декому це вдавалося.
Після цього, сповнені емоцій та радості, вони вирушили на обід. Останнім пунктом екскурсії для малечі з Долинської школи став «Льодовий клуб». Майже ніхто з них ніколи не стояв на ковзанах, тому з нетерпінням чекали виходу на лід. 
По дорозі додому наші дітки заснули, приємно втомлені такою радісною поїздкою та новими враженнями. А ми, батьки, сподіваємося, що наступна екскурсія не за горами.
За гарний настрій та добре проведений час дітей дякуємо організаторам поїздки - заступнику директора з виховної роботи Червонокам’янського НВО Інні Коваленко та завідуючій Долинської філії Ірині Коваленко.
Вдячні батьки.