Обіцяли – виконали: дівчині-сироті з Криму відновлено квартиру

В одному з попередніх номерів «Сільського вісника» ми переповіли нашим читачам історію 18-річної дівчини-сироти з Криму Антоніни, яка мала проблеми з відновленням занедбаної квартири. Допомогти їй у вирішенні цієї проблеми спершу взялися місцеві волонтери  - Світлана Пальчук із Союзу солдатських матерів та Олександр Стрижиборода з волонтерської групи «Допомога армії». Потім вони ж звернулися за підтримкою до депутата Олександрійської міськради Андрія Коломійцева та народного обранця Анатолія Кузьменка. Зрештою, дякуючи такій потужній взаємодопомозі, у квартирі дівчини-сироти були відновлені


ванна та санітарна кімнати, які знаходились в критичному стані.

«Тепер це питання – закрито, - констатує волонтерка Світлана Пальчук. – Ми вдячні депутатам за співпрацю й допомогу, і сподіваємось на подальше співробітництво».

Теплі слова вдячності на адресу благодійників висловлює і сама героїня нашої розповіді – Антоніна. Дівчина відверто й щемно відгукується про всіх, хто допомагав їй з продуктами, одягом та ремонтом квартири.  Каже, що поступово її життя налагоджується, бо і школу вже закінчила, і вступила до Олександрійського професійного ліцею (ПТУ№13), де опановуватиме кондитерський фах і робитиме довкола себе життя солодким.

Нагадаю, що для того, аби допомогти нашій героїні з ремонтом ванни та санвузла, волонтери завітали на прийом до А. Коломійцева й А. Кузьменка та поділилися історією дівчини-сироти, котра свого часу мешкала в Олександрії з мамою, а коли та померла, змушена була виїхати до тітки в Крим. Після окупації півострова Антоніна повернулася додому. За цей час мамина квартира прийшла в непридатність. Прогнили вікна й двері, труби і сантехніка. Коломійцев і Кузьменко пообіцяли допомогти і, як бачимо, – обіцянку виконали.


Н. Луценко