У Новій Празі змагались місцеві волейболісти

У неділю, 26 червня, в центральному парку селища Нова Прага за ініціативи виконавчого комітету селищної ради відбувся турнір з волейболу, приурочений 20-ій річниці ухвалення Конституції України, Дня молоді та вшанування пам’яті земляка Володимира Вовка. 

Змагалися між собою три місцеві команди - «Forever young»,  «Winners» та «Big вoss», гравці кожної з яких боролися за перемогу та цінні призи,   викладались, як кажуть, на всі сто відсотків. Участь брали, як молодь, так і представники старшого покоління, та в підсумку досвід переміг молодечий запал.

У заключній грі за перше місце змагались команди «Forever young» та  «Winners». Гравці тут показали свою жагу до перемоги і запал у боротьбі, ініціатива переходила від однієї команди до іншої, напруга в матчі не згасала до останньої хвилини та врешті-решт фортуна була на боці команди «Forever young», яка здобула перемогу в останній партії з рахунком: 13 : 15. Всі учасники змагань отримали цінні призи та подарунки, зокрема дипломи та волейбольні м’ячі, які були придбані за кошти селищного бюджету, а команда переможець здобула кубок та аплодисменти глядачів.