На Олександрійщині відбудеться екологічна акція «Зробимо Україну чистою разом!»

Мешканці Олександрійського району не залишаються осторонь екологічних проблем  та в рамках екологічної акція «Зробимо Україну чистою разом!» вийдуть на прибирання парків, скверів та прилеглих територій.


Захід, який має на меті  формування екологічної культури, дбайливого ставлення до довкілля, правильного поводження з відходами, прибирання та благоустрій засмічених зелених зон, а також місць громадського відпочинку,  відбудеться по всій території нашої держави.

У 2016 році акція проходить під патронатом дружини Президента України Марини Порошенко спільно з Міністерством регіонального розвитку, будівництва, та житлово-комунального господарства України і за підтримки Міністерства освіти та науки України, Міністерства культури України, Міністерства молоді та спорту України, Міністерства екології та природних ресурсів України, Міністерства соціальної політики України.

Розпочнеться всеукраїнська толока о 10:00 та охопить понад 5000 різноманітних локацій, місць попередньо визначених для прибирання,  і близько 700 тисяч волонтерів по всій території України. Слід відзначити, що в населених пунктах Олександрійщини активно займаються благоустроєм придорожніх, паркових і зелених зон,  і взагалі  на  територіях  сільських та селищних рад проводяться масштабні санітарні прибирання.