Обстріл тривав з ранку і до вечора! - волонтер про ситуацію на передовій

Сергій Качинський (зліва) разом з військовим 
Волонтери Сергій Качинський та Ірина Кабанова доправили допомогу в зону проведення антитерористичної операції. Нелегкий шлях проліг через Дзержинськ та Костянтинівку. Кінцевим пунктом подорожі стало місто Новожеланне, всього ж помічники військових  проїхали близько 500 км в одну сторону заради того, щоб доставити допомогу нашим захисникам.

Військові отримали від волонтерів з Олександрійщини продукти харчування, теплі речі, домашню випічку, засоби гігієни, а також такі потрібні взимку валянки, гумові чоботи, зимові шапки, комплекти форми та багато інших потрібних речей.

Але не всім вдалося доставити вантаж, оскільки до населеного пункту Зайцеве добратись не було змоги через обстріли населеного пункту. Тому довелось  залишили генератор в Костянтинівці, а військові далі самі доставлять його побратимам на передову.
Волонтери разом з військовими

-  Весь час, що ми перебували в районі Констянтинівки та Зайцевого, було чути канонаду пострілів по позиціях наших військових. Обстріл тривав з ранку і до вечора! Йде війна і тому говорити про перемир’я не доцільно,   – розповідає волонтер Сергій Качинський.

Додому повертались наші волонтери вже в компанії військових, які поверталися на Кіровоградщину у відпустку.