Представники Олександрійщини не залишились без відзнак

На початку лютого в місті Кіровограді відбувся другий тур обласного етапу Всеукраїнського конкурсу майстерності педагогічних працівників позашкільних навчальних закладів «Джерело творчості – 2016». Конкурсні змагання у формі захисту проектних робіт проходили на базі комунального закладу «Кіровоградський обласний центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді».

Рішенням журі обласного туру конкурсу до участі у номінаціях «Керівник екологічного гуртка» та «Керівник біологічного гуртка» було запрошено 8 кращих керівників гуртків з Кіровоградської області, які отримали найвищу сумарну кількість балів за представлені конкурсні матеріали у заочному етапі.

Олександрійщину на конкурсі представляли Наталя Гавінська, керівник гуртка «Юний еколог»  Новопразький будинок дитячої та юнацької творчості (до речі, наймолодша дебютантка конкурсу-захисту такого формату) та Анатолій Шевцов, керівник гуртка «Орнітолог» центру дитячої та юнацької творчості на базі Куколівського навчально-виховного комплексу.

І в період очного етапу конкурсу Олександрійський район не залишився без переможців. Так  у номінації «Керівник біологічного гуртка» журі визнало кращим роботи Анатолія Шевцова з Куколівки та Тетяни Лоцман з Кіровограду. Вони  візьмуть участь в наступному етапі конкурсу, який відбудеться в Києві, всі інші отримають грамоти та подяки.

Позитивним моментом також є те, що позашкільники з Олександрійщини можуть на рівних конкурувати в своїх напрацюваннях з представниками обласного центру та великих міст.


За матеріалами сайту Кіровоградського обласного центру післядипломної педагогічної освіти