На Олександрійщині ліквідують наслідки стихії

На вихідних Олександрійщина опинилася в полоні стихії, без світла та автобусного сполучення залишився ряд населених пунктів. Починаючи з п’ятниці, 8 січня, одинадцять населених пунктів Олександрійського району знаходились повністю або частково без електроенергії, але завдяки своєчасному реагуванню створеного при районній державній адміністрації штабу наслідки негоди були усунені до 18 години п’ятниці.

У суботу сталися пориви дроту на території  Недогарської сільської ради та навколишніх сіл: Улянівки, Запоріжжя, Марївка, Глибокого, також без світла залишилась одна вулиця в селі Олександрівка. Але знову ж таки завдяки наполегливій праці штабу з ліквідації наслідків, працівників Укравтодору та Олександрійського РЕМу  зуміли побороти негоду, яка вирувала два дні, і в суботній вечір всі села району були забезпечені електроенергією.

 На жаль, не такою простою виявилась ситуація з автобусним сполученням районного центру та сіл. З п’ятниці до понеділка в деякі села не курсували рейсові автобуси. На ранок понеділка, 11 січня, з вокзалу не вийшли автобуси в напрямку Попельнастого - найбільш віддаленного населенного пункту району.


- Спілкувались з сільським головою Попельнастого та перевізниками. Вони запевнили, якщо погодні умови не погіршаться, то з вівторка, 12 січня, автобуси почнуть курсувати і в напрямку Попельнастого. Зараз  є безперебійне сполучення з   Новою Прагою, Головківкою, Олександрівкоюпрокоментував ситуацію керівник апарату Олександрійської РДА Олександр Лисенко.