Головою ради районної організації ветеранів знову обрали Олександра Голуба

22 вересня відбулася восьма звітно-виборна конференція Олександрійської районної організації ветеранів України, в якій взяли участь ветерани району, голова РДА Андрій Коломійцев, голова райради Михайло Бойко, депутат обласної ради Дмитро Мошин, перший заступник голови організації ветеранів Кіровоградщини Олексій Демченко, начальники управлінь та відділів РДА, які безпосередньо забезпечують життєдіяльність наших ветеранів, сільські і селищні голови. 
На конференції було розглянуто звіт районної організації ветеранів, з яким виступив голова ради районної організації Олександр Голуб та звіт ревізійної комісії, з яким звітував її голова Микола Сироватка. Було також обрано новий склад президії організації ветеранів, ревкомісії та обрано делегатів на обласну звітно-виборну конференцію.
Про численні добрі справи, які здійснюються нашими ветеранами, та різноманітні заходи для них говорив у своїй доповіді Олександр Голуб, а потім підкреслювали у своїх виступах при обговоренні доповіді виступаючі Андрій Коломійцев, Михайло Бойко, Анатолій Клименко, Ольга Горбенко, Василь Афанасьєв, Олексій Демченко, Володимир Ткаченко, Василь Заріцький та інші. Усі вони пропонували визнати роботу нашої організації ветеранів задовільною. За таку пропозицію всі учасники конференції одноголосно і проголосували, а Олександра Голуба теж одноголосно знову обрали головою ради районної організації ветеранів України та висловили впевненість, що організація і надалі буде активно і плідно працювати та відповідати вимогам сьогодення. 
По завершенню роботи конференції члени президії районної організації ветеранів відвідали могилу комісара Казимира Сабанського і поклали на могилу квіти.
В. ЮРЧЕНКО.