Подяка від людей

У далеких 90-х роках у селі Куколівка сформувалося декілька сільських господарств, але більшість людей віддали перевагу молодому, енергійному Геннадію Миколайовичу Замриці. Так на території  Куколівської сільради з’явилося ТОВ «Степ». І, як виявилося з роками, недаремно.
Геннадій Миколайович – людина слова. Своїх пайовиків знає всіх і завжди в будь-якому питання допоможе і піде на зустріч. Добрих справ на його рахунку дуже багато. Це і млин, і церква, і ось недавно почав свою роботу такий потрібний магазин, і допомога школі та дитсадку. От такий у нас генеральний директор і районний депутат. Також велике спасибі директору ТОВ «Степ» О. Усику та бухгалтеру О. Колодко за їхнє чуйне ставлення до людей.
Міцного Вам здоров’я, невичерпної енергії, наполегливості, людяності, добра. А людська шана хай буде подякою за чуйність та вміння творити добро.
З повагою О. Шульга, В. Захарченко та Ю. Панасенко.  

Є таке село Щасливе

Гарне село, працьовиті люди, є в ньому і агропідприємство, фермери, одноосібники. Серед них і фермерське господарство «АгроРос». Міцне, надійне, та заслуговує воно на увагу не лише цим. Завжди, узимку чи в літню спеку, допомагає соціальній сфері і соцпрацівнику. І підвезуть, і сумки підопічним доставлять, а за потреби у місті придбають все необхідне та доставлять за призначенням.  Сільські дороги, звісно, які, от і виходить з ладу велотранспорт у соцпрацівника. Вже другий велосипед зламався. А з кінця в кінець села швидко не набігаєшся. Подивились керівники ФГ «АгроРос» на таку скруту і без усіляких зобов’язань, фанфар і показухи подарували мені новий, надійний з багажною корзиною велосипед. Тепер і легше, і швидше доставляти замовлення підопічним.
Тож велике спасибі керівникам ФГ «АгроРос»: Лесю та Октавію Погрібним за увагу та підтримку літніх людей та соціальної служби. Оце і є справжні українські господарі на своїй рідній землі. Дякую Вам від щирого серця!
О. Черних, соцпрацівник.

Домашня випічка для солдатів

Смачною домашньою випічкою пригощають захисників на сході жінки трудового колективу Войнівського МНВК та сільський бібліотекар. Асортимент різноманітний – це пиріжки з капустою, картоплею, повидлом, булочки, рулети з горіхами, які мають велику популярність серед солдатів, бо домашня випічка – це спогади про домівку, сім’ю.
Доставляє хлопцям смачні передачі громадське формування «Славутич». Директор МНВК Роман Солонина є членом цього формування, саме за його ініціативи у комбінаті була започаткована  ця добра справа. До речі, вантаж від ГФ «Славутич» відправляється щотижня.
На передовій, хто з захисників скуштував випічку, висловлюють велику подяку за турботу, увагу, і щоразу з нетерпінням чекають на наступну посилку від жіночок.
Тож, закликаємо кожного не стояти осторонь, допомагати нашим хлопцям, нашій армії, щоб дати їм зрозуміти, що їх люблять, чекають вдома, що вони потрібні. Це додає бойового духу, віри в нашу країну, майбутню перемогу. Українці – сильна нація. Ми переможемо!
Колектив жінок МНВК.