Олександрійські бібліотеки допомагають долати стрес


Бібліотеки Олександрійської міської централізованої бібліотечної системи не припиняють роботу, пов’язану з подоланням дитячого стресу, їх хвилювання та розгубленості. Про це інформує фейсбук сторінка "Олександрійська міська рада".
Зокрема, у центральній міській бібліотеці для дітей є місце, яке вони ніколи не оминають. Це відділ масової роботи та естетичного виховання, в якому дуже багато цікаво. Тут дітки активно спілкуються між собою, розповідають бібліотекарям про свої захоплення та переживання, розфарбовують антистрес-розмальовки, змагаються в різноманітних іграх, граються з мешканцями контактного міні-зоопарку бібліотеки.
Також не припиняється щоденне проведення творчих майстер-класів для дітей, підлітків та їх батьків у книгозбірнях, які розміщені в різних мікрорайонах міста.
Чергове заняття психологічного тренажера «Спокій. Впевненість. Відновлення» у бібліотеці для юнацтва від Ольги Нємової було присвячено дієвим способам виходу із психологічної кризи та методикам прийняття незворотних ситуацій у людській долі.
Ігрові розважальні програми та лялькові вистави у Кімнаті казок бібліотеки для дітей набувають все більшої популярності серед малечі та батьків, адже це не просто веселе проведення часу та отримання позитивних емоцій, а ще й набуття досвіду спілкування з однолітками та розвиток різних здібностей.
Фото з фейсбук сторінки "Олександрійська міська рада"



Читайте нас у
Icon Icon IconIcon Icon