Бібліотечні активності в Олександрії протягом тижня


Кожного дня бібліотекарі дарують олександрійським дітям та гостям міста майстер-класи з рукоділля, веселі програми з командними та естафетними іграми, лялькові вистави в Кімнаті казок (дитяча бібліотека) та багато інших цікавих розваг. Про це інформує фейсбук сторінка "Олександрійська міська рада"
Також діти залюбки проводять час у відділі естетичного виховання дитячої бібліотеки, де їх приваблюють тваринки з контактного мінізоопарку.
Тривають і безкоштовні заняття з айкідо, що користуються популярністю серед відвідувачів.
Відновив свою роботу Робоклуб на базі дитячої бібліотеки. Під час першого заняття діти познайомилися з основами та технологією складання LEGO-роботів і зі спеціальним додатком їх програмування.
У бібліотеці для юнацтва щоп’ятниці проводяться патріотичні танцювально-пісенні раптівки для молодших діток та, окремо, – для старших. Цього тижня діти освоювали сучасні танцювальні рухи під пісню відомого зараз українського реп-гурту Kalush «Додому».
Все більшої популярності набуває родинне дозвілля у Квест-кімнаті «Таємниця фараона».
Доросла частина населення має змогу скористатися корисними та цікавими послугами в центральній міській бібліотеці.
Зокрема, на базі дизайн-студії «Креатив» щочетверга відбуваються хендмейди. Так, 28 квітня пройшов майстер-клас з виготовлення брошки «Патріотична квітка» - чудової прикраси для одягу.
Заняття курсу «Смартфон для новачків» було присвячене встановленню сучасних безкоштовних месенджерів для обміну повідомленнями.
На базі юридичної приймальні центральної бібліотеки продовжуються щотижневі консультації від спеціаліста Олександрійського місцевого центру з надання безкоштовної вторинної правової допомоги Володимира Поповича.
Індивідуальні діалоги з психологом Вадимом Нємовим також стають все більше затребуваними у громаді. Тема останнього обговорення – синдром емоційного та професійного вигорання, шляхи їх подолання.
Фото з фейсбук сторінки "Олександрійська міська рада"




Читайте нас у
Icon Icon IconIcon Icon