Наш головний символ

У кожній державі є найголовніше свято, в день якого кожен справжній громадянин цієї держави бере свою руку під кашкет, щоб віддати честь Прапору своєї Вітчизни. 
У черговий раз таке свято, церемоніал відданості духу української нації відбулося 23 серпня цього року, коли на території Олександрійської райдержадміністрації і районної ради був піднятий з нагоди його народження синьо-жовтий Прапор Незалежної України. У цьому священному для всіх нас дійстві взяли участь численні колективи районних організацій, їхні керівники, до яких з найщирішими словами з нагоди такої події звернулися голова райдержадміністрації Богдан Куруп і голова районної ради Ольга Коріненко. 

Святі слова прозвучали з їхніх уст, коли поряд із найщирішими поздоровленнями з нагоди відзначення символу нашої держави і державності, Ольга Анатоліївна підкреслила, що синій колір прапору нашої державності – це колір мирного неба, а жовтий колір - це колір хліба, життя і наших здобутків. І ці два кольори можуть бути лише в єдності. А відтак всі ми - від найстаршого покоління до найменших дітлахів - повинні пам’ятати, що тільки в єдності наша сила. І нехай про це завжди пам’ятають наші діти і онуки.
В. ЮРЧЕНКО.