У «Дружбі» дітлахи обирали майбутні професії

Нещодавно до дитячого оздоровчого табору «Дружба», що розташований в селі Войнівка Олександрійського району, завітали фахівці міськрайонного центру зайнятості. У рамках заходу вихованцям табору, серед яких не тільки діти з Олександрійщини, а й з інших районів Кіровоградської області, фахівці розповіли про специфіку роботи державної служби зайнятості, спектр послуг, які вона надає клієнтам.
Цікаво пройшов профорієнтаційний урок та інтерактивний захід для молоді, на яких пояснювали складові формули вдалого професійного вибору, акцентували увагу на помилках, яких молоді люди припускаються, обираючи професію.
Саме під час таких заходів школярі активно сприймають інформацію про професії в сучасному світі, які з них є чи будуть актуальними. Діти також демонстрували власні знання та висловлювали точку зору стосовно здібностей, які потрібні для набуття цих професій. Вони поділилися планами на майбутнє, зокрема, розповіли, які б спеціальність хотіли опанувати в майбутньому, та отримали інформацію щодо актуальності професії в подальшому.