Відкрили першу табірну зміну у «Дружбі»

У понеділок, 20 червня, в дитячому таборі «Дружба», що на Войнівці, відбулося відкриття табірної зміни. Відбулося воно за участі голови Олександрійської районної державної адміністрації Богдана Курупа та голови районної ради Ольги Коріненко. До того ж, поважні гості завітали на урочисте відкриття не з пустими руками, а привезли дарунки для дітлахів.
Варто відзначити, що на першу табірну зміну до дитячого оздоровчого табору завітали 194 дитини, які три тижні відпочиватимуть у «Дружбі».

Діти зустріли всіх гостей табору концертом, де кожна табірна група виконала пісню, танець чи гумористичний номер. Кого ж тут тільки не було: і герої фільмів та мультфільмів, і співаки та виконавці, демонстрували показовим виступом свою майстерність каратисти.


Далі ж всі присутні виконали гімн України, під час якого один представник з кожної групи взяв участь в урочистому підійманні прапора. Потім була танцювальна програма, де всі групи спільно виконали кілька таночків, а  насамкінець заходу на дітлахів та гостей чекали спільне фото на згадку.

Організатори відкриття та дирекція табору постаралися, щоб захід відбувся на найвищому рівні. Є надія, що і відпочинок та оздоровлення дітей цього літа пройде так само весело і цікаво, як і в попередні роки.