В Олександрійському районі відзначили День Сім'ї та Матері

В Олександрійському районному будинку культури в середу, 11 травня, відбулося свято, присвячене Міжнародному дню сім’ї та Дню Матері, відзначення яких на Олександрійщині є традиційними. Тепло та привітно зустріли співаки-аматори та вихованці танцювального колективу «Авантюрин» гостей зі всього Олександрійського району, серед яких сім’ї учасників АТО, батьки юних талановитих науковців, їхні рідні та близькі.

На концерт завітали голова Олександрійської районної державної адміністрації Богдан Куруп та голова районної ради Ольга Коріненко. Вони, в свою чергу, привітали присутніх зі святом та вручили подяки та подарунки родинам учасників АТО – сім’ї Федоренків, Романів та Губів, саме їх мужні сини відстоюють територіальну цілісність нашої держави.  

Відзначили також сім’ї, які виховали юних науковців, учнів - учасників олімпіад, переможців конкурсів-захистів науково-дослідницьких робіт Малої академії наук України, переможців спортивних заходів та змагань. Лише поглянувши на номінації, розумієш, настільки повниться Олександрійщина обдарованими,  талановитими та спортивними дітьми.