В Олександрійському районі раніше судимий застрелив родича

Понеділок, 9 травня, на Олександрійщині минув би досить спокійно, якби не випадок, що стався в селі Улянівка, де 46-річний місцевий раніше судимий житель з рушниці застрелив свого родича.
На місце пригоди виїхала слідчо-оперативна група, яка на території домоволодіння виявила місцевого жителя з тілесними ушкодженнями у вигляді вогнепального поранення голови, тіло якого одразу направили на судово-медичну експертизу.
«У ході проведення першочергових слідчих заходів працівники поліції встановили, що в обідній час між господарем помешкання та його родичем виникла сварка, під час якої старший поцілив у молодшого з рушниці. Цього ж дня правоохоронці затримали зловмисника та вилучили мисливську рушницю 16 калібру, гільзу, 8 набоїв та пневматичну рушницю без маркування», - розповів начальник Олександрійського районного відділення поліції Віталій Кравцов.


За фактом розпочате кримінальне провадження за статтею «Умисне вбивство» Наразі вирішується питання щодо обрання стосовно зловмисника міри запобіжного заходу, а правоохоронці з’ясовують усі обставини події