Чим живеш, громадо

ІЗМАЙЛІВКА. Сільська рада і її благодійники, як завжди, неабияк турбуються про свою громаду. У першу чергу, звісна річ, про найменших її членів. З цієї нагоди вже на День Св. Миколая сільрада виділила необхідні кошти для закупівлі різноманітних солодощів, які працівники ради вручили школярам місцевої школи.
Цього ж дня дирекція Добронадіївського ХПП та її керівник, депутат сільської ради Віктор Живанов, у свою чергу, теж порадували своїми подарунками вихованців дитячого садка «Колосок». Вони вручили малюкам іграшки. Хлопчики, як і належить, одержали модерні машини, а дівчатка – бажані для них ляльки. Крім того, сільська рада потурбувалася про подарунки на День Миколая і для дітей інших сіл території сільради, де їх вручили працівники сільських клубів. Чекають дарунки всіх дітей громади і на Новий рік. Про це вже потурбувався народний депутат України Анатолій Кузьменко, щоб вихованці дитсадка одержали новорічні ласощі, а сільська рада виділила три тисячі гривень, щоб вручити дарунки і створити добрий святковий настрій всім дітям – інвалідам Ізмайлівської громади.
НОВА ПРАГА. Добрими новинами порадували селищну громаду спортсмени Нової Праги. У передноворічні дні футбольна команда селища з міні – футболу успішно взяла участь у черговому турі районних змагань у цьому виді спорту на приз кубка ТОВ «УкрАгроКом», котрий відбувся 13 грудня на стадіоні «Олімп», що в Перемозькому мікрорайоні Олександрії. Цього разу новопразькі спортсмени грали з футболістами селища Пантаївка і здобули перемогу з рахунком: 6:3.
Того ж дня своїх земляків порадувала і юна команда дівчат – баскетболісток Новопразького НВК, котра в Куколівці, на районних командних змаганнях з баскетболу серед дівчат, виборола путівку до фінальних змагань з цього виду спорту.
ОЛЕКСАНДРІВКА. Добрими справами сільська рада прагне напередодні Нового року порадувати свою громаду. З цією метою рада організувала проведення значного обсягу робіт по наведенню порядку на своїй території. За останні дні, у дуже короткий термін, за найактивнішої участі жителів села та місцевого ФГ «Олександрівське», яке для цього надало транспорт і своїх працівників, на території села були зібрані і вивезені всі смітники та вичищені захаращені місця, розчищені всі порослі сільського парку, який набув тепер привабливого вигляду. Ведуться найактивніші роботи по розчищенню і розрідженню посадки на ділянці шляху від села Олександрівка до повороту на село Сургани. Тут теж відчутну допомогу надають працівники місцевого господарства, доставляючи транспортом вирізану у посадці деревину, як дрова, для опалювальних потреб жителів села.
Цими днями помітно змінився на краще зовнішній вигляд центру села, особливо у нічний час. Тепер тут відновили нічне освітлення.
В. ЮРЧЕНКО.