КРИМІНАЛЬНІ НОВИНИ


  • За минулий тиждень черговою частиною Олександрійського районного відділення поліції  зареєстровано 67 повідомлень, з них 22 стосувались крадіжок, 7-тілесних ушкоджень, 9-сварок.
  • Із заявою до правоохоронців звернувся 60-річний мешканець м. Олександрії, який пояснив, що з його дачі, котра розташована в одному із сіл району, викрали електричну бетономішалку.
  • А от у 65-річної мешканки іншого села з двору невідомі поцупили 7 кролів. Схожа біда спіткала й 30-річну її сусідку. У неї з господарської будівлі зникло 7 курей, фен та шуруповерт. Наразі за обома фактами триває перевірка. І поки що для жінок її результати невтішні.
  • В одному із сіл району виявили відсутність чотирьох металевих лавок. На жаль, особу крадія ще не знайдено. Водночас ще двоє сільчан поскаржилися правоохоронцям на крадіжки металевих виробів. Так, зокрема, у 39-річного чоловіка з двору зникли алюмінієві відливи та дріт, а у 25-річного - секція металевої огорожі.
  • Без велосипеда «Україна» та електроінструменту залишився ще один чоловік. А от 60 – річна жінка не знайшла у себе вдома  бензокосу. З даними повідомленнями сільчани звернулися в поліцію.  Наразі чекають на результати її роботи. 
  • 13 грудня у Новій Празі на вулиці знайшли застреленого чоловіка. Тіло 53-річного потерпілого виявили біля будинку, де він і жив. Експерти констатували вогнепальне поранення в груди, що й спричинило смерть. Як прокоментувала селищний голова Ольга Горбенко, чоловік проживав зі співмешканкою. Незважаючи на те, що свого часу відбув покарання, нині вів цілком нормальний спосіб життя. Односельці характеризують його, як працьовиту людину. Разом із дружиною він утримував власне господарство, з чого й жили. Не пиячив, не вживав наркотиків. Люди в селищі й збагнути не можуть, хто і чому позбавив його життя. Кого підозрювати? Причетних до злочину осіб встановлюють правоохоронці. 
  • Коли верстався номер газети, нам стало відомо, що в селі Олександрівка сталося жахливе вбивство. На грунті ревнощів під час сімейної сварки чоловік накинувся на дружину з ножем і позбавив її життя. Після цього, збагнувши, що накоїв, накинув собі зашморг на шию. Сиротами залишилися двоє дітей: 20-річний хлопець та 7-річна дівчинка. Про цю родину в селі люди відгукувались позитивно, тому неабияк шоковані такою подією. Трагедію, що сталася, в районній поліції не коментують.