Слово до читача

Дорогі друзі!

Добігає кінця передплатна кампанія на 2016 рік, і ми вдячні усім, хто уже передплатив газету «Сільський вісник», а також тим, хто прийняв рішення зробити це до 25 грудня ц. р.
А ось для тих, хто оформив річну передплату, маємо ще й приємну новину. Друзі, ми цінуємо вашу відданість газеті, тому від редакції вам — ​заохочувальний бонус. Полягає він у наступному: зареєструвавши до 30 грудня квитанцію річної передплати в редакції чи за телефоном 7-45-94, ви отримуєте можливість замовити в газеті одне приватне вітання зі знижкою 50% чи безкоштовно два оголошення, що, погодьтеся, автоматично здешевлює вартість вашої передплати на третину.

Тож, якщо хтось із сьогоднішніх передплатників ще вагається, чи варто витрачатися на передплату, зазначимо: поспішіть скористатися шансом отримати газету дешевше.
«Сільський вісник» — ​газета про людей, село і район. Передплачуйте її і читайте!
Друзі, маємо ще одну тему для розмови. Щотижня ми наповнюємо рубрику «Чим живеш, громадо», бо вважаємо, що ви, жителі нашого району, маєте максимально знати про все, що відбуваються на його теренах. Однак є ще чимало подій,  про які  ви й самі можете нас поінформувати. Саме тому запрошуємо всіх охочих і небайдужих долучитися до когорти наших  громадських дописувачів чи комунікаторів. Розповідайте нам про все надзвичайне, що трапляється у вашому рідному селі чи селищі. 
Як приклад, одразу інформуємо  вас про те, що в місті почастішали випадки викрадення  з дамських сумочок грошей та цінних речей. Жертвами аферистів вже стали жіночки в різних куточках міста, які неуважно клали в сумку  свій гаманець, а потім у розпачі виявляли його відсутність. Тож, приїжджаючи в місто за покупками, будьте пильними.  Навіть в магазині, де здавалося б, зовсім мало народу і відсутні підстави на небезпеки, не забувайте, що за вами можуть  слідкувати  злодюжки. Як свідчать потерпілі, їх пограбували саме під час здійснення покупок.
Отже, рубрика «Оперативно у номер» чекає цікавих новин. Активним дописувачам обіцяємо редакційне заохочення. Телефонуйте нам за номером: 7 - 45 - 94 або пишіть на електронну адресу: selvis@i.ua.
З повагою, колектив редакції «СВ»