Вручення медалей

У черговий раз війна, що проходила на території Афганістану у 1979-1989 роках, нагадала про себе воїнам-інтернаціоналістам селища Приютівка, котрим волею долі теж довелося брати участь у тій зовсім нікому непотрібної війні. 

Цього разу вона нагадала їм про себе зустріччю з керівником апарату райдержадміністрації Олександром Лисенком та головою районної спілки ветеранів війни в Афганістані Валентином Кондрескулом, яка відбулася 15 грудня в залі засідань Приютівської селищної ради. Ця зустріч відбулася з нагоди вручення ветеранам-афганцям, котрих налічується в селищі 11 чоловік, пам’ятного знака Президента України - ювілейної медалі до 25-річчя виведення радянських військ з Афганістану. У церемонії вручення цієї медалі воїнам-ветеранам взяли участь селищний голова Вікторія Лисенко та депутати селищної ради. 
Звертаючись до присутніх, Олександр Лисенко висловлював щиру вдячність воїнам-інтернаціоналістам за їхній бойовий подвиг, за вірність військовому обов’язку і побажав міцного здоров’я, миру, злагоди в сім’ях, благополуччя в житті та належної уваги до них з боку держави, яка ніколи не повинна забувати про своїх героїв, захисників, а також з честю і гідністю виконувати перед ними покладені на неї всі обов’язки, насамперед в їхньому соціальному захисті.
Нам ніколи не забути героїчних сторінок нашого народу. З якими б подіями вони не були пов’язані. Вони назавжди залишаються в нашій пам’яті. І сторінка бойового подвигу наших воїнів-інтернаціоналістів є тому переконливим підтвердженням.
В.МИХАЙЛОВ.