КРИМІНАЛЬНІ НОВИНИ

За минулий тиждень черговою частиною Олександрійського райвідділу міліції зареєстровано 125 повідомлень, з них 8 - стосувалися крадіжок, 7-тілесних ушкоджень,13 - сварок, 4 - ДТП.
До  райвідділу  надійшло повідомлення від диспетчера «Укртелекому» від 54-річної мешканки м.Олександрії про те, що в с. Войнівка між опорами невідома особа викрала телефонний кабель довжиною приблизно сто метрів. Особу злодія поки що не знайдено. Проводиться перевірка.
Схоже повідомлення надійшло від рембригади  «Укртелекому», яка інформувала, що в ніч на 17 вересня у с. Попельнасте невідома особа шляхом вільного доступу викрала телефонний кабель. Тривають розшукові заходи.
 Також до правоохоронців надійшла заява від 35-річного мешканця с. Войнівка про те,що 15вересня невідома особа шляхом вільного доступу викрала з території його домоволодіння мобільний телефон. Даний інцидент перевіряється.
Від секретаря надійшла заява директора ТОВ ‘’Інвестсталь ’’про те, що невідомі особи на вугільному розрізі ‘’Костянтинівський ’’ у с. Березівка викрали електродвигун. Обставини справи з’ясовуються. 
До оперативного чергового райвідділу зателефонував 52-річний мешканець с. Куколівка й повідомив, що він виявив вдома відсутність грошей у сумі 43 тисячі грн., які були у шафі. Триває перевірка.
42-річний мешканець с. Морозівка повідомив, що в його знайомої, 28-річної мешканки с. Бандурівка, невідома особа з території двору викрала два телефони. Проводиться перевірка.
На «102» надійшло телефонне повідомлення від дільничного інспектора міліції про те, що до нього із заявою звернулась 51-річна мешканка с. Головківки, яка повідомила, що в ніч на 8 вересня невідома особа шляхом вільного доступу за вказаною адресою з топливного баку її автомобіля викрала бензин А-92 в обсязі приблизно 15 літрів. На місце пригоди одразу виїздила слідчо-оперативна група. У ході подальшого розслідування працівниками міліції у скоєнні даного злочину було викрито  раніше судимого, не працюючого 17 – річного жителя цього ж села. Наразі викрадене  повернуто власникові. Дана подія внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за  ч.1 ст.185 ККУ«Крадіжка», - повідомив начальник Олександрійського райвідділу Віталій Кравцов. – За вчинене зловмисникові буде винесене покарання, не пов’язане з позбавленням волі.
За інформацією Олександрійського РВ УМВС України в області.