Протягом квітня-травня кожен може отримати відповідь по застосуванню реєстраторів

    Запрошуємо всіх бажаючих взяти участь у семінарах-зустрічах з фахівцями Олександрійської ОДПІ з питань застосування РРО. Зустрічі будуть проводитися щотижня протягом квітня-травня. Дата проведення: 24 квітня та 8, 15, 22, 29 травня 2015 року. Час проведення: 10.00 до 11.00 години. Місце проведення: вул. Пролетарська, 17, Центр обслуговування платників Олександрійської ОДПІ Головного управління ДФС у Кіровоградській області, кімната № 2.
Питання, які пропонуються до розгляду: механізм застосування реєстраторів розрахункових операцій у 2015 році; особливості застосування РРО для фізичних осіб-підприємців на спрощеній системі оподаткування (єдиному податку). Для оперативного отримання відповідей у ході семінарів-зустрічей пропонуємо завчасно готувати запитання.
 

29 квітня — останній день сплати податку на нерухомість та транспортного податку за І квартал

      Олександрійська ОДПІ нагадує, що 29 квітня 2015 року закінчується строк сплати юридичними особами авансового внеску з податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, за І квартал 2015 року.
      Цієї ж дати закінчується і термін сплати для юросіб транспортного податку за І квартал. А вже 30 квітня спливає термін для сплати за березень податку на додану вартість, плати за землю (крім громадян), акцизного податку, щомісячного авансового внеску із податку на прибуток. Платники єдиного податку 4 групи (колишні платники фіксованого сільгоспподатку) мають розрахуватися по єдиному податку за І квартал теж не пізніше 30 квітня. Самозайняті особи (нотаріуси, адвокати тощо) у цей же термін розраховуються по єдиному соціальному внеску за 2014 рік.