ОЛЕКСАНДРІЙЦІ НЕ ПІДВЕЛИ

     4 квітня в м. Умані відбувся відкритий чемпіонат Черкаської області з кіокушинкай карате в розділі «куміте» серед дітей віком від 6 до 18 років. У змаганнях взяли участь понад 150 юних спортсменів з 7 команд (м. Фастів, м. Кіровоград, м. Олександрія, м. Одеса, м. Умань, м. Вінниця). Від СК «СПАРТА-17»-ДЮСШ №2 місто Олександрію представляли 19 каратистів. Наша Світлана Лагно виступила в якості судді. 15 спартанців привезли додому трофеї у вигляді медалей та дипломів відповідних ступенів. Цього разу вдача посміхнулась таким спортсменам: Ярослав Майоров, Іван Носенко, Кирило Калабухов, Софія Чупріна (3 місце); Артем Нєлєпа, Злата Нікуліна (2 місце).
     Звання чемпіона відкритого чемпіонату Черкаської області вибороли: Михайло Слинько, Дар’я Лагно, Артем Завалій, Владислав Титаренко, Віталій Король, Захар Величко, Олена Майорова, Софія Засядько, Олександр Репенько.
Змагання відбувалися в теплій і дружній обстановці, а командний запал дозволив показати нашим спортсменам гарні результати, тому всі учасники отримали багато позитивних вражень та приємних спогадів.
    Слід додати, що до кінця навчального року заплановано участь ще в п’яти змаганнях: Чемпіонат Європи-2015 у польському місті Варшава, чемпіонат у м.Кривий Ріг, відкритий чемпіонат Кіровоградської області, чемпіонат України-2015 у м. Умань та відкритий кубок «початківця» і відкритий кубок м. Олександрії.  Бажаємо нашим спортсменам гарної підготовки та вдалих виступів.
О. МИХАЙЛИК.