Нагорода ветерану


     Третього квітня в рамках відзначення і вшанування учасників бойових дій, 70-річчя Перемоги, яке наша країна відзначатиме 9 травня цього року, голова райдержадміністрації Андрій Коломійцев разом з керівником апарату РДА Сергієм Макаренком та головою ради районної організації ветеранів України Олександром Голубом відвідали учасника бойових дій, кавалера багатьох бойових нагород, відому в районі людину Івана Федосійовича Калієвського, що проживає в селищі Приютівка.
     Під час цієї зустрічі гості вручили заслуженому ветерану пам’ятну медаль до 70-річчя звільнення Одещини від фашистських загарбників та продуктовий набір. Ця медаль неабияк цінна для ветерана, адже на початку війни він навчався у військовому училищі м. Одеси, звідти пішов на фронт, захищав Одещину від загарбників, звільняв від них і нашу рідну Кіровоградщину.
     У ході розмови Іван Федосійович висловив керівнику району своє бачення нинішньої суспільно-політичної ситуації в країні, а також побажав голові адміністрації успіхів в його роботі.
     Сьогодні ветерану йде 92-й рік. Він себе досить добре почуває. Разом з гостями він домовився про наступну їхню зустріч в день святкування 70-річчя Великої Перемоги 9 травня.
В.ЮРЧЕНКО.