Новини коротко

  • 9 квітня своїми розпорядженнями Президент України Петро Порошенко призначив на посади семеро голів райдержадміністрацій у Кіровоградській області. Серед очільників - двоє наших земляків. Зокрема, Знам’янську РДА очолив Юрій Олександрович Гугленко, а Петрівську - Сергій Володимирович Завалій.
  • На районній звітно-виборній конференції представники чотирьох первинних профспілкових об’єднань заслухали звіт про роботу райкому попереднього скликання та визначили плани з перспективами роботи на найближчі 5 років. Учасники заходу обрали новий склад районного комітету, який очолив Сергій Макаренко.
  • Наприкінці березня у Вашингтоні пройшов Україно-Американський Аграрний Конгрес, основними темами якого стали співробітництво України і США у сфері розвитку продовольчої безпеки, модернізація технологій виробництва, вдосконалення логістичного ланцюга експорту продукції та інвестиційних можливостей в Україні. На цьому престижному форумі побував наш земляк Юрій Скічко, директор ТОВ «Гермес-Трейдінг»,  депутат районної ради, де представив групу компаній «УкрАгроКом» та «Гермес-Трейдінг» і виступив з доповіддю. Юрій Олексійович описав існуючі і передбачені на 2020-2022 рік обсяги виробництва та експорту України, проблеми розвитку агрологістики в розрізі кожного окремого виду транспорту та шляхи вирішення даних проблем, перспективи розвитку.