• За минулий тиждень черговою частиною Олександрійського райвідділу міліції зареєстровано 86 злочинів, з них 10 крадіжок, 7  тілесних ушкоджень,  4 пошкодження чужого майна,  12 сварок, пожежа.

  • До чергової частини надійшло телефонне повідомлення від 44-річної мешканки Олександрії про те, що в Приютівці з продуктового магазину невідома особа вночі викрала продукти та тютюнові вироби. На місце злочину одразу була направлена слідчо-оперативна група, але по гарячих слідах встановити особу злодія не вдалося. Наразі триває перевірка. 

  • 75-річний мешканець села Протопопівка повідомив до чергової частини райвідділу про те, що вночі невідома особа проникла на територію його домоволодіння та викрала з сараю трьох курей і одного півня. Особу крадія поки що не встановлено. Триває розслідування.

  • Під час відпрацювання території селища Приютівка до дільничного інспектора міліції звернувся робітник цукрового заводу, який повідомив, що невідомі особи вночі розбили вікно і проникли до одного із службових приміщення та викрали звідти телевізор SAMSUNG. Розслідування триває.

  • До чергової частини надійшло телефонне повідомлення 24-річного мешканця одного із сіл району про те, що вночі невідома особа таємно викрала з його двору водяний насос «Водолій». На місце злочину виїздила слідча група – триває перевірка.

  • У ході проведення операції «Канікули» на території селища Нова Прага до працівника кримінальної міліції у справах дітей звернулися жителі селища, які повідомили, що 18-річний новопражець довів неповнолітню дівчину до стану сп'яніння, чим порушив адміністративне законодавство за ч.1ст. 180 КУпАП. Відносно правопорушника одразу ж було складено адміністративний протокол і невдовзі він понесе адміністративне покарання.
О. ПЕТРЕНКО.