Щаслива у праці, щаслива в сім’ї

Надія Андріївна Пилипенко (на фото) з когорти тих трудівників села, які через плин років не розгубили своєї енергійності, завзятості, оптимізму, бажання працювати.
У наполегливій, самовідданій праці промайнуло все життя цієї жінки, тож і незчулася, як цими травневими днями перегорнула чергову сторінку власного життєвого літопису. Не покидає вона трудитися й зараз, а тому продовжує самовіддано працювати останні 19 років у ТОВ «УкрАгроКом». Нині жінка обіймає посаду начальника бригади столярного цеху.
Свого часу Надії Андріївні довелося працювати і продавцем, і експедитором. Та де б не трудилася, завжди прагнула виконувати свою роботу якісно, добросовісно та старанно. Керівництво знало, що яку б справу не доручили Надії Андріївні, вона вчасно та якісно виконує поставлені перед нею завдання.
Ці принципи продовжує сповідувати у своїй виробничій діяльності й нині. Надзвичайно важливо і те, що, крім гарних професійних та ділових якостей, Надія Пилипенко володіє прекрасними людськими рисами характеру, що особливо цінується в будь-який час. Ті, кому довелося працювати із Надією Андріївною, характеризують її, як привітну, доброзичливу, врівноважену людину, вимогливу до себе та до підлеглих.
Серед колег жінка користується авторитетом та повагою. Минулого року за багаторічні досягнення в праці Надія Пилипенко була удостоєна занесення на районну Дошку пошани.
Та не лише на роботі, а і вдома Надія Андріївна змогла успішно самореалізуватися. Разом із чоловіком Олександром Кириловичем (теж трудиться в ТОВ «УкрАгроКом») народили та виховали сина Юрія, який працює водієм у цьому ж товаристві. Сьогодні щасливі від того, що мають гарних онуків. Надія Андріївна та Олександр Кирилович гордяться хлопцями — ​Романом та Євгеном. А ще не можуть навтішатися своєю поки що єдиною правнучкою Лізою, якій виповнилося два з половиною роки.
Добрій вдачі, завзятості та наполегливості Надії Андріївни можна лише позаздрити. А ще вона — ​щаслива жінка, адже має улюблену роботу та міцну родину, члени якої є для неї надійною опорою, розрадою й сенсом усього життя.