У Приютівці з’явився новий майданчик для міні-футболу

У селищі Приютівка відкрили другий спортивний майданчик для гри у міні-футбол. Аналогічний кілька років тому з’явився на території Користівської школи, тепер дійшла черга і до Цукрозаводської. Днями відбулося його урочисте відкриття. На заході побував і кореспондент «Сільського вісника».



В очільника Приютівської громади Андрія Коломійцева вдалося дізнатися, що для облаштування вищевказаного поля з районного бюджету виділено 749 тисяч грн. і стільки ж з державного. Ще 300 тисяч грн. додала сама Приютівська громада на облаштування прилеглої території. Тобто на будівництво, контроль за яким здійснювало обласне управління капітального будівництва Кіровоградської ОДА, загалом витрачено майже два мільйони гривень.

На урочистостях з нагоди відкриття майданчика побували керівники області, району та профільних структурних підрозділів. Спілкуючись з пресою, Сергій Кузьменко повідомив, що в цілому, за останні кілька років у рамках Всеукраїнського проекту «Здоров’я наших дітей» на розвиток спортивної інфраструктури регіону направлено чимало коштів і за них зведено низку спортивних майданчиків. Усі вони мають штучне покриття і призначені винятково для гри у міні-футбол, адже місцева молодь просто у захваті від цього виду спорту.
Що стосується роботи Цукрозаводського НВК, то останній тиждень на новому майданчику вже проводяться уроки фізкультури. Також адміністрація закладу дала добро на організацію там й інших спортивних занять. У тому числі мова йде про змагання з карате та айкідо. На полі зможуть провести і міжшкільні та міжрайонні змагання з футболу серед юніорів.