Молоде подружжя медиків отримало ключі від квартири


Молоде подружжя лікарів з Олександрійської ЦРЛ Побережець — ​Артур Володимирович і Тетяна Сергіївна отримали службове житло. Ключі від трикімнатної квартири, що придбана за програмою підготовки медичних кадрів та поліпшення їхнього соціального захисту на 2019 рік, вручили медикам районні посадовці — ​Юрій Коваль і Ольга Коріненко перед початком пленарного засідання районної ради у середу, 24 квітня.

Як розповіла головний лікар центральної районної лікарні Валентина Гарагуля, вирішення квартирного питання для молодого подружжя розпочалося з минулого року, коли Артур і Тетяна зі своєю п’ятирічною донечкою переїхали в Олександрію з Петрового на запрошення керівництва районної лікарні. За домовленістю з районною владою для придбання квартири було виділено 220 тисяч гривень з районного бюджету, ще близько 100 тисяч зібрали місцеві підприємці з району, відгукнувшись на прохання адміністрації Олександрійської ЦРЛ.
Валентина Гарагуля говорить, що вдячна усім, хто підтримав молодих лікарів і бажає своїм колегам — ​Артуру і Тетяні Побережець (за спеціальністю він анестезіолог, вона — ​отоларинголог) успіхів у професійній діяльності.