Мешканець Костянтинівки поцупив у сусіда два телефони, які потім і повернув

У січні цього року мешканець села Костянтинівка — ​25-річний безробітний Олександр, маючи злий умисел, пограбував жителя сусідньої Протопопівки, поцупивши у того два сучасні телефони. Злодій проник до будинку потерпілого, і у такий спосіб виніс звідти його речі. Так спричинив постраждалому шкоди у понад три тисячі гривень. Про це йдеться в обвинувачувальному акті відносно 25-річного злодія, що сформував прокурор Олександрійської міської прокуратури Дмитро Мітін.

За даними вищевказаного документа, 25-річний зловмисник ніде не працював, не був одружений, не є військовозобов’язаним, і десять років тому був уперше притягнений до кримінальної відповідальності, але відбував умовне покарання. Пізніше Сашко знову ж «потрапив у халепу», бо не полишав злочинну доріжку. І згодом таки був позбавлений волі терміном на 8 років, та відбув покарання за гратами. Але за гарну поведінку достроково звільнений. Однак, як згодом засвідчило саме життя, і після відбуття покарання, згубних звичок чоловік не полишив і продовжував займатися «улюбленими справами». Тому і вирішив піти на черговий злочин. Але дуже швидко був викритий і сам у своїх провинах легко зізнався. У ході слідства він розповів про всі обставини скоєного злочину. Тому обтяжливих обставин у ході розслідування цієї справи слідчими не виявлено. Усі матеріальні збитки постраждалому мешканцю Протопопівки 25-річний Сашко  ​відшкодував, повернувши йому вкрадені телефони. Реалізувати їх просто не встиг.
Тому після першого розгляду даної справи Олександрійським міськрайонним судом, відносно Сашка було обрано запобіжний захід — ​домашній арешт строком у кілька місяців. Після судово-товарної експертизи вкрадені телефони він повернув власнику і щиро зізнався у скоєному та активно сприяв у розкритті даної справи. А також написав розписку, що порушувати домашній арешт не націлений. І тепер очікує чергового судового засідання, яке і розставить всі крапки над «і». Якщо за час домашнього арешту Сашко нічого не скоїть, то більш ймовірно, що отримає покарання з умовним терміном відбуття. Поки ж знаходиться в очікуванні.