Обласну спартакіаду серед допризовної молоді приймав аграрний ліцей. Перемогу здобув Маловисківський район


19 квітня 2019 року на спортивному комплексі Олександрійського професійного аграрного ліцею відбулася обласна спартакіада серед допризовної молоді, яка за результатами першого етапу зібрала найсильніші команди чи не з усіх куточків нашого краю.

Як справжні господарі, педагогічний та учнівський колективи ліцею після осінньо-зимового періоду впорядкували та навели чистоту на території навчального закладу та спортивного майданчика. Також навели порядок на закріпленій території — ​поприбирали, повигрібали листя і сміття, підрізали дерева, побілили їх, підсапали клумби та квітники. Словом, до прийому гостей — ​підготувалися.
У призначений день на спортивне свято завітали заступник начальника управління освіти, науки, молоді та спорту Кіровоградської ОДА Уляна Соколенко, голова Приютівської ОТГ Андрій Коломійцев, голова Олександрійської районної ради Ольга Коріненко, директор Олександрійського професійного аграрного ліцею Василь Афанасьєв та інші поважні гості.
Після їхніх вступних промов детально ознайомив з програмою проведення заходу та провів нараду з суддями змагань головний суддя спартакіади Андрій Ярошевський.
Програма Спартакіади включала підтягування на перекладині, біг 100 та 1500 м, виконання стрільб, метання гранати на дальність.
Учасниками обласної Спартакіади стали 28 команд (140 спортсменів та 46 представників) зі всієї Кіровоградської області. Наш навчальний заклад від Приютівської ОТГ представляли Євгеній Куйда, Сергій Тютюнов, Артем Смоляр, Андрій Гарькавий, Дмитро Орєшкін. Сергій Тютюнов посів почесне друге місце у підтягуванні на перекладині, а Артем Смоляр отримав друге місце за біг 1500 м.
За результатами спартакіади переможцем стала команда Маловисківського району.
Дякуємо всім учасникам змагань, керівникам команд, тренерам, всім організаторам проведення обласної спартакіади. Усім учасникам спартакіади бажаємо успіхів, наснаги та мирного неба!