Тепер крадії переглядатимуть фільми у віртуальних окулярах

У період з 4 по 11 лютого 2019 року до Олександрійського районного відділення поліції  надійшло 71 повідомлення від громадян, з яких до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено 12. Про це повідомив начальник Олександрійського РВП Віталій Кравцов. Серед кримінальних правопорушень, зареєстрованих минулого тижня, 3 крадіжки, а також інші кримінальні правопорушення.
  Крадіжки
6 лютого до відділення поліції надійшло повідомлення від диспетчера «Кіровоградобленерго» про те, що в ніч на 6 лютого  невідома особа викрала металеві кутники з електроопори, яка розташована неподалік с. Морозівка. За даним фактом порушено кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 КК України.
9 лютого до правоохоронців за допомогою звернулася жителька с. Бутівське. Жінка просила допомогти знайти її вкрадений мобільний телефон, яким у незаконний спосіб  заволоділи її знайомі. Відсутність засобу зв’язку вона помітила одразу після того, як останні, побувавши в неї вдома на гостинах, залишили територію її домоволодіння. За даним фактом порушено кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 КК України.
Санкція ч. 1 ст. 185 КК України передбачає штраф від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до трьох років.
5 лютого знахідкою крадіїв, які шляхом пошкодження вікна у нежитловому будинку проникли в його середину, стали віртуальні окуляри для перегляду фільмів. Про цю подію працівникам поліції сповістила постраждала жителька смт Нова Прага, власниця вищезгаданого будинку. За даним фактом порушено кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 КК України.
10 лютого відсутність особистих речей, а саме — двох металопластикових дверей, газових балона та плити — помітила у своєму нежилому приміщенні жителька смт Нова Прага, про що одразу і поінформувала працівників райвідділення поліції. Останні за  даним фактом порушили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 КК України.
Санкція ч. 3 ст. 185 КК України передбачає позбавлення волі на строк від трьох до шести років.