ШАНОВНІ НАШІ ЧИТАЧІ!



ОСЬ І ЗАКІНЧИВСЯ ЩЕ ОДИН РІК НАШОГО З ВАМИ ЖИТТЯ. 2018- й рік був непростим, але сповненим надій і сподівань на краще життя. Без сумніви, він запам’ятається нам багатьма цікавими подіями, корисними справами та проектами.

Висловлюємо щирі слова подяки всім, хто протягом року був разом з нами - був активним дописувачем, героєм наших публікацій чи вимогливим читачем. Ми вдячні всім, хто упродовж багатьох років залишається нашим постійним передплатником! Дякуємо за ваші листи, телефонні дзвінки, ваші запитання і пропозиціі, за теплі слова, які ви дарували нам за нашу роботу. Колектив газети і надалі докладатиме зусиль, щоб районний часопис залишався вашим надійним і цікавим співрозмовником.

Віримо, попереду в нас ще багато всього цікавого, нового і яскравого. І про все це ми розповідатимемо на сторінках часопису.
ДОРОГІ ДРУЗІ! ЩИРО ВІТАЄМО ВАС З НОВИМ РОКОМ ТА СВІТЛИМ РІЗДВОМ ХРИСТОВИМ! Нехай 2019- й стане для нас роком добрих змін. А зимові свята подарують радісний настрій, приємні зустрічі та здійснення найзаповітніших мрій. Нехай тепло і затишно буде у ваших оселях, а в серцях - живе доброта! Щасливого Нового року! Смачної куті та веселої коляди!

До зустрічі на сторінках газети у новому, 2019 році!

З повагою редакційний колектив "Сільського вісника".