Життя повне можливостей навіть для тих, чиї можливості обмежені

Під таким гаслом в Олександрійському районному Будинку культури днями відбувся 13-й фестиваль уваги «Мелодія душі». Пройшов у рамках Всесвітнього дня інвалідів і був покликаний згуртувати довкола себе місцевих мешканців, які мають певні фізичні обмеження.

Вітала учасників та гостей свята начальник районного управління соцзахисту Ірина Табачкова. Вона ж зазначила, що свято започатковане у 2005-му і для Олександрійського району давно стало традиційним. До участі в ньому запрошуються й дорослі, і діти. Виконавцями також є люди, які мають вроджені чи набуті фізичні вади — ​проблеми із зором, слухом чи опорно-рухового апарату. Щороку гості залюбки насолоджуються чарівними мелодіями пісенних творів у їхньому виконанні.
Цьогоріч по завершенню свята на співаків чекав солодкий стіл, а на всіх гостей — ​продуктові набори, про що люб’язно подбали працівники районного управління соцзахисту. Аналогічні подарунки отримали й інваліди, які того дня проходили лікування в Олександрійській ЦРЛ. Пацієнтам медзакладу їх вручали перший заступник Олександрійської РДА Юрій Коваль та начальник управління соцзахисту Ірина Табачкова.