Олександрійський районний центр з обслуговування закладів освіти Олександрійщини очолила Валентина Ільющенкова

Знаковою подією минулого тижня назвав Юрій Коваль, перший заступник голови Олександрійської РДА, відкриття у с. Протопопівка Приютівської ОТГ першої в області та Україні лікарської амбулаторії, збудованої в рамках реформи сільської медицини. Про це він сказав під час щотижневої апаратної наради, що відбулася у понеділок, 10 грудня. Він також зазначив, що наступною територією на теренах нашого району, де відбудеться відкриття подібного медичного закладу, буде Червонокам’янська сільська рада. Наразі, за словами посадовця, там ведуться будівельні роботи, які наближаються до завершення, але термін здачі об’єкта в експлуатацію буде залежати від наявності сприятливих погодних умов, які значно прискорять завершення будівництва. Орієнтовно ввести в дію новозбудовану амбулаторію планують до кінця 2018 року.
Фото з архіву газети "Сільський вісник"
Також Юрій Коваль поінформував присутніх про те, що на початку минулого тижня делегація з Олександрійщини взяла участь у Раді регіонального розвитку Кіровоградщини, яка відбулася у м. Кропивницький. Проведення аналогічного заходу за участю керівників району, активу сільських територій, сільських голів, депутатів та громадськості, як зауважив посадовець, планується у січні 2019 року.
У ході наради Юрій Коваль представив присутнім новопризначеного директора комунальної установи «Олександрійський районний центр з обслуговування закладів освіти Олександрійської районної ради Кіровоградської області», яким стала Валентина Ільющенкова. Нагадаємо, кілька років тому Валентина Іванівна очолювала районний відділ освіти, тож фактично їй знову довірили цю ланку роботи.


Цього дня на апаратній нараді йшлося і про низку організаційних питань, серед яких, зокрема, й дотримання дисципліни в колективах структурних підрозділів РДА.