Урочистості

Подвійне свято – День волонтера та День місцевого самоврядування відзначили цього тижня у районному Будинку культури. У залі зібралися представники органів місцевого самоврядування, яких вітали перший заступник голови районної державної адміністрації Юрій Коваль, голова районної ради Ольга Коріненко. 

Адресуючи зі сцени слова глибокої вдячності на адресу винуватців свята, посадовці наголосили на їхньому особистому внеску у волонтерську діяльність, а також у розбудову та розвиток Олександрійського району. 
Звісно, цього святкового дня не обійшлося і без нагородження. Тож на початку урочистостей Грамотою Кіровоградської обласної ради, за активну громадянську діяльність, патріотизм, вагомий особистий внесок у розвиток волонтерського руху та з нагоди Міжнародного дня волонтера нагородили волонтерів Олега Берсименка та Олега Коріненка. 
Почесної грамоти Олександрійської РДА та Олександрійської районної ради з врученням нагрудного знаку до неї та грошової премії цього дня удостоєні керівник ФГ «Ріта» Анатолій Задесенець і начальник фінансово-господарського відділу виконавчого апарату Олександрійської районної ради Тетяна Старовойтова. 
Подяку Кіровоградської обласної ради, за сумлінну працю, вагомий особистий внесок у підвищення ролі органів місцевого самоврядування області, активну громадянську позицію та з нагоди Дня місцевого самоврядування було оголошено секретарю Дівочепільської сільської ради Любові Маковецькій. Крім того, Грамоти та Подяки Олександрійської РДА та Олександрійської районної ради були вручені кращим сільським головам, старостам, діловодам, секретарям та багатьом іншим. 
Святковий концерт забезпечили виступи муніципального ансамблю «Мелодія», хореографічного колективу «Авантюрин» ОРБК, дуету Катерини Макеєвої та Аріни Сайко, а також багатьох інших.