Привітали автомобілістів району


Слова глибокої вдячності за повсякденну і наполегливу працю приймали 26 жовтня, напередодні професійного свята — Дня автомобіліста та дорожника місцеві перевізними, дорожники, водії пасажирського транспорту, кондуктори.

Привітати їх зі святом на урочисті, що проходили в актовій залі ФОП Моцний С. К., завітали перший заступник голови районної державної адміністрації Юрій Коваль, голова районної ради Ольга Коріненко, керівник апарату районної державної адміністрації Олександр Лисенко, начальник відділу економічного розвитку і торгівлі райдержадміністрації Ірина Кравчук.
Звертаючись до винуватців свята та адресуючи їм низку найкращих привітань і щиросердечних побажань, у своїх виступах посадовці наголосили на важливості та необхідності професії водія у нашому житті.
Звісно, цього святкового дня не обійшлося без нагород.
Так, відповідно до розпорядження голови районної державної адміністрації від 23 жовтня 2018 року № 497-р «Про нагородження», за наполегливу сумлінну працю, добросовісне виконання професійних обов’язків та з нагоди свята — Дня автомобіліста і дорожника Грамотою Олександрійської районної державної адміністрації було нагороджено Ірину МиколаївнуХованську (ФОП Хованська І. М.). Подяку Олександрійської районної державної адміністрації було вручено Олені Василівні Горовецькій (диспетчеру ТОВ «КД — ТРАНС»), Олександру Івановичу Должікову (водію автотранспортних засобів служби у справах дітей Олександрійської районної державної адміністрації), Вадиму Васильовичу Жиру (головному механіку філії «Олександрійська дорожньо-експлуатаційна дільниця» ДП «Кіровоградський облавтодор»), Олександру Сергійовичу Чорному (водію методичного кабінету відділу освіти Олександрійської районної державної адміністраціїми з тобот), Ірині Олексіївні Шукліной (кондуктору ТОВ «КД — ТРАНС»).
А за всебічну підтримку та вагомий особистий внесок в організацію пільгового перевезення відзнаками структурних підрозділів районної державної адміністрації та сільських рад були удостоєні перевізники Олександрійського району.
Піднесений настрій винуватцям свята забезпечив концерт за участю представників Олександрійського районного Будинку культури, а саме — хореографічного колективу «Авантюрин», солістки Віти Ярьоміної, музиканта Олександра Павлюка.