Працівники терцентру відзначили професійне свято

У першу неділю листопада своє професійне свято відзначать працівники соціальної сфери — люди, на яких покладена почесна і відповідальна місія — надавати допомогу, дарувати тепло, увагу, любов тим, хто цього найбільше потребує. У цій когорті — багаточисельний колектив Олександрійського територіального центру соціального обслуговування, який очолює Наталія Білецька.

З нагоди професійного свята цього тижня відбулося урочисте зібрання працівників терцентру, що згуртувало до півсотні осіб, для кого сенсом життя є допомага і служіння людям. 
За покликом серця працівники терцентру приходять на допомогу іншим. Для них добре слово, виконані обіцянки — це найважливіше і найдорожче у житті. Вони першими відгукуються на біди, турботи і жалі знедолених, одиноких громадян. Зі святом цьогоріч їх вітала ціла когорта гостей — перший заступник голови Олександрійської РДА Юрій Коваль, голова Олександрійської райради Ольга Коріненко, керівник апарату РДА Олександр Лисенко та начальник районного управління соцзахисту Ірина Табачкова. Від усієї душі гості побажали присутнім міцного здоров’я, витримки, гараздів у родинах та добробуту. Також свій колектив поздоровила і директорка терцентру Наталія Білецька. Кращим працівникам вона вручила грамоти, квіти і солодкі подарунки.