Вітання приймали соціальні працівники району

2 листопада у сесійній залі районної державної адміністрації з нагоди відзначення Дня працівників соціальної сфери зібралися представники управління соціального захисту населення РДА, територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг), міськрайонного центру зайнятості, фонду соціального страхування, районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, служби у справах дітей РДА.

Вітали соціальних працівників району перший заступник голови районної державної адміністрації Юрій Коваль, голова районної ради Ольга Коріненко. Посадовці адресували винуватцям свята щиросердечні побажання, а також висловили глибоку вдячність за нелегку, але таку необхідну повсякдення працю.
Далі за багаторічну сумлінну працю, професіоналізм та з нагоди Дня працівника соціальної сфери Юрій Коваль та Ольга Коріненко вручили кращим представникам професії Грамоти Департаменту соціального захисту населення Кіровоградської облдержадміністрації, Грамоти Олександрійської РДА та Олександрійської районної ради (з врученням грошової премії в розмірі 250 грн), а також Подяки Олександрійської РДА та Олександрійської районної ради (з врученням грошової премії в розмірі 150 грн).
Завершальним акордом урочистостей стала запальна композиція у виконанні солістки районного Будинку культури Віти Єрьоміної.