Лідер з виробництва ортопедичних матраців в Україні — ТОВ «Катеринославські меблеві майстерні»


Широкий асортимент сучасних, зручних та якісних ортопедичних матраців виготовляють у ТОВ «Катеринославські меблеві майстерні», яке вже протягом десяти років працює в Олександрії. На теренах нашого краю підприємство розпочинало свою діяльність, маючи лише один виробничий цех, а нині воно розмістилося у десятьох цехах, що займають площу 20 тис. квадратних метрів.

Використання високоякісної сировини та сучасного технологічного обладнання дозволяє ТОВ «Катеринославські меблеві майстерні» бути лідером з виробництва ортопедичних матраців в Україні. Свою продукцію підприємство постачає не лише в різні регіони України, а й Грузію, Молдову, що, у свою чергу, позитивно впливає на місцевий ринок праці. На підприємстві дбають про збереження робочих місць, що є надзвичайно актуальним в наш час.
Питання працевлаштування незайнятих трудовою діяльністю громадян обопільно вирішується з керівництвом Олександрійського міськрайонного центру зайнятості. Про особливості такої співпраці дізналися олександрійські журналісти під час прес-туру, що відбувся на минулому тижні на згаданому підприємстві.
— Наше виробництво спеціалізується на виготовленні ортопедичних матраців, яких сьогодні випускаємо понад 500 видів. Також виготовляємо матраци для відомих брендів — «Дормео», «Юск», для мережі «Епіцентр». Нещодавно, почали виготовляти супутню до матраців продукцію — наволочки, наматрацники, покривала. Ми налаштовані на довгострокове співробітництво, тож запрошуємо на роботу людей, які хочуть працювати, розвиватися, а ми гарантуємо їм весь пакет соціальних послуг, додаткове матеріальне заохочення, — говорить директор ТОВ «Катеринославські меблеві майстерні» Олександр Логвинов.
Унікальність підприємства полягає у тому, що воно має повний цикл виробництва матраців, а наявні цехи з виготовлення пружинних блоків та поролону гарантують якісну та зручну основу виробів. На підприємстві функціонує власна лабораторія, що перевіряє якість кожної нової моделі перед її серійним випуском. Побачити все це на власні очі мали змогу журналісти під час відвідин виробничих цехів підприємства.
— За роки співробітництва, з 2008 року, за сприяння міськрайонного центру зайнятості на ТОВ «Катеринославські меблеві майстерні» працевлаштовано 700 безробітних. Лише упродовж 2018 року понад 120 шукачів роботи влаштувалися працювати на різні посади: пружинників, складальників деталей та виробів, швачок, розкрійників матеріалів та багато інших, — зазначає директор Олександрійського міськрайонного центру зайнятості Ірина Мукієнко, аналізуючи співпрацю з ТОВ «Катеринославські меблеві майстерні».
Виробник ортопедичних матраців в Олександрії не збирається зупинятися на досягнутому, тож збільшує виробничі потужності та розширює площі. Сьогодні тут трудиться 500 осіб, але є потреба у кадровому забезпеченні — вільні 50 робочих місць. До речі, підприємство готове навчати людей на виробництві, якщо ті мають освіту відповідного профілю.
Вже в наступному році розпочне роботу новий цех ТОВ «Катеринославські меблеві майстерні», а відтак, підприємство потребуватиме нових робочих рук.