Просто, доступно, якісно — консультації для жителів Шарівки

«Мобільний соціальний офіс» продовжує свою роботу у районі. Минулого тижня його фахівці відвідали село Шарівку Новопразької ОТГ. Спеціалісти терцентру, пенсійного та управління соцзахисту надавали мешканцям адміністративні, соціальні й інші публічні послуги.

Мета незмінна — забезпечити доступність послуг для громадян і суб’єктів господарювання. У Шарівці навіть був ажіотаж. На консультації до спеціалістів «пересувного офісу» завітало понад тридцять осіб. Здебільшого цікавилися питаннями призначення субсидій та перерахунку пенсій.
Виїзні прийоми передбачені і в інших селах району. Здійснюються за принципом «єдиного вікна». Під час їх проведення мешканці сіл зможуть оформити документи на прописку, виписку, щодо отримання субсидій, вирішити земельні та інші питання. «Сільський вісник» і надалі інформуватиме своїх читачів про режим їхньої роботи.
Нагадаю, що захід координує адміністрація Олександрійського територіального центру соціального обслуговування населення на чолі з його очільницею Наталією Білецькою. Найближчі виїзди заплановано до Нової Праги, Травневого, Бандурівки та Улянівки.