Мріяли переїхати у нове приміщення: вже третій рік там

Завідувачка дитячого садка «Тополька» Яніна КАПЕЛЮХА
«У 2015-у Щасливський ДНЗ «Тополька» виграв тендер на капітальний ремонт старого приміщення дитсадка. Збудований у 1976 році — він потребував відновлення, але грошей у сільської ради не було і тимчасово приміщення пустувало. Тоді ж реальний дитсадок знаходився в одному із невеликих сільських будинків. Але там мали певні незручності. Мріяли переїхати у нове приміщення, — розповідає завідувачка 40-річна Яніна Капелюха, і мама трьох дітей. — На щастя, наше питання вирішилося і старе приміщення швидко відновили. Вже третій рік ми тут, і дуже задоволені».

Весело проводять свій час вихованці дитячого садка  «Тополька»
Щасливська «Тополька» загалом розрахована на 28 місць і роботу однієї різновікової групи — дітей від 2 до 6 років. «Цьогоріч у нас 19 вихованців. П’ятеро пішло до першого класу. Діткам тут комфортно і затишно. Є всі умови. Також мають збалансоване триразове харчування. Батьки платять лише 10,40 грн. в день, а 70% від потреби сплачує сільська рада», — продовжує вона.
Цьогоріч у «Топольці» поставили новий гарний павільйон. І малечі в ньому неабияк весело. 
А в цілому заклад всім необхідним добре укомплектований. Постіль, посуд та інші побутові речі, якщо є потреба, купує сільська рада. Іграшки часто спонсорує фермер Олесь Погрібний. Завжди відгукнеться і допоможе «Ластівці» і підприємець Станіслав Єремійчук. А от ТОВ «УкрАгроКом» турбується про чудово проведенні новорічні та різдвяні свята. Дітям купують солодощі. Велику увагу ДНЗ приділяє і батьківський комітет та його голова Леся Чікаленко.
Персонал тут відповідно невеликий — всього 5 осіб, але з усім чудово справляються. Крім завідуючої, це також досвідчений вихователь — 35-річна Тетяна Скуба. Займається підготовкою малюків до школи, фізичним, музичним та хореографічним вихованням. Не менш професійний і помічник вихователя — 38-річна Олена Павлюк, кухар — Надія Мажара та надійний сторож — Микола Бонічішин. Всі гуртом — одна команда. І на одному диханні виховують своїх маленьких підопічних.