В Олександрії сталася ДТП: «КАМАЗ» розтрощив «Москвича»


Сьогодні на перехресті вулиць Шевченка та Григорія Усика в Олександрії сталася ДТП: 53-річний Олександр Черв’яков, водій «Камазу» з причепом, не помітив знаку «Уступи дорогу» і врізався у зустрічний «Москвич», яким керував 58-річний пенсіонер Віктор Безсмертний. Дорожньо-транспортна пригода, на щастя, обійшлася без постраждавших, однак від удару у легковика зім’яло увесь правий бік, автівка відлетіла на відстань 20 метрів і врізалася у деревину. Відновленню — не підлягає.



По факту ДТП його учасники одразу викликали поліцію, аби останні зафіксували зіткнення. Нашому журналісту правоохоронці пояснили, що аварію спричинив водій вантажівки. Свою провину він визнав і всі збитки постраждалому готовий компенсувати. Обидва учасники ДТП згодилися оформити європротокол і розійтися миром.
Треба сказати, що у результаті зіткнення вантажівка практично не постраждала. І пошкодила тільки бампер. Її водій їхав через місто з Олександрійського цукрового заводу, куди привозив цукрові буряки. Він приватний підприємець і мешкає у Новоукраїнці. Порожняком повертався додому, і вирішив їхати не через центр, а в об’їзд. Перед злощасним перехрестям за гіллям не помітив попереджуючого знаку та врізався у «Москвича». Тепер йому доведеться купити постраждалому новий аналогічний автомобіль. Винуватцю ДТП це обійдеться щонайменше у 3–5 тис. грн. «Камаз» застрахований, — каже Олександр, — і збитки має виплатити страхова компанія. А якщо відмовиться, то все сам готовий компенсувати».
Водночас, постраждалий 58-річний пенсіонер Віктор Безсмертний розповідає, що їхав із Попельнастого, звідки родом. В Олександрії мав намір купити продукти у супермаркеті, однак не встиг, потрапив у ДТП. У машині їхав сам. «Якби з правого боку мав пасажира, то він би загинув, — каже чоловік, — правий бік «Москвича» ущент розтрощений. Я ж вижив, бо сидів ліворуч».