Не залишаються без уваги

Гості із підопічними закладу
Міжнародний День людей похилого віку та День ветерана добра нагода вкотре сказати даній категорії громадян слова вдячності за наполегливу працю. Традиційно скористалися такою можливістю представники територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Олександрійського району. На минулому тижні вони завітали до чоловіків та жінок, які проживають у відділенні стаціонарного догляду с. Червона Кам’янка, аби напередодні відзначення Дня ветерана адресувати стареньким теплі слова привітань та в черговий раз підкреслити, що про них пам’ятають, їх цінують і поважають.

У приміщенні закладу гостей радо зустрічали підопічні разом із своїм керівником Наталією Наумкіною. Зі словами щирої вдячності до представників старшого покоління, на долю яких випало чимало випробувань, звернулася директор територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Олександрійського району Наталя Білецька. До привітань на адресу винуватців свята приєдналася і Червонокам’янський сільський голова Тетяна Бессараб, а також учні місцевої школи. Останні, до речі, не лише розповідали вірші, а й виконали запальні хореографічні композиції, які дуже припали до душі стареньким.
Цього дня на запрошення керівництва територіального центру у с. Червона Кам’янка завітав вокальний ансамбль «Березівчанка» Березівського СБК. Щирі українські пісні у виконанні учасниць колективу навіювали на літніх людей приємні спогади, змушували їх подумки повернутися у роки своєї молодості. Сльози радості та вдячності бриніли на очах чоловіків та жінок, і розчулені до глибини душі вони дякували гостям за такі чудові привітання та вияв турботи про них.
З нагоди свята продуктові набори, у рамках акції «Милосердя», приуроченої до Дня людей похилого віку вручили чоловікам та жінкам, які проживають у Червонокам’янському відділенні стаціонарного догляду. А придбали їх завдяки спонсорській допомозі: народного депутата України Анатолія Кузьменка, голови СВК ім. Фрунзе Михайла Гончаренка, керівника ФГ «Ріта» Анатолія Задесенця, керівника ФГ «Сімфо» Олександра Олійника, генерального директора ТОВ «Степ» Геннадія Замрики, генерального директора ТОВ «Агродар ЛТД» Анатолія Дорофєєва, директора ТОВ «Агродар ЛТД» Володимира Мірошніченка, директора ТОВ НВФ «Агросвіт» Віктора Недобіткіна, голови ФГ «Південне» Олександра Валькевича, управління ветеринарної медицини в Олександрійському районі, Войнівської сільської ради.
Того ж дня святкування Дня ветерана продовжилося у Червонокам’янському Будинку культури, де на місцевих ветеранів праці чекала цікава насичена концертна програма. Шквал емоцій та бурхливі оплески зривали виступи учасників шоу-групи «Екстрим» Червонокам’янського БК, вокального ансамблю «Березівчанка» Березівського СБК. Гарним доповненням до теплих слів, які зі сцени Будинку культури на адресу людей похилого віку адресували Наталія Білецька та Тетяна Бессараб, стали продуктові набори, які отримав кожен присутній. Головне, що цього дня старенькі не залишилися без уваги.