На Покрову Олександрія ярмаркувала

У переддень Покрови Пресвятої Богородиці на Соборній площі в Олександрії відбувся масштабний Покровський ярмарок.
Свою продукцію цьогоріч тут представили вісім підприємств Олександрійського району — зокрема ФГ «Південне» (керівник Олександр Валькевич) ТОВ «УкрАгроКом» (Павло Фесюк), ТОВ «Колос» (Олександр Замковий), «Олександрійський цукровий завод» (Леонід Третяк), СВК ім. Фрунзе (Михайло Гончаренко), ФГ «Степ» (Сергій Скороход), ПП Наталії Сибірцевої. Особливості своєї території представили на заході Приютівська ОТГ на чолі з Андрієм Коломійцевим та інші.

На ярмарку за доступними цінами можна було придбати цукор (коштував 10,50 грн), олію (25 грн/літр), борошно (8,50 грн/кг), м’ясо (свинина 80 грн/кг), мед, рибу, хлібобулочні вироби, фрукти, овочі та саджанці фруктових дерев. Тут також продавалася велика кількість виробів декоративно-ужиткового мистецтва ручної роботи.
Чільне місце неподалік від сцени, де увесь час тривала концертна програма, зайняло представництво Приютівської громади, яке складалось з трьох фотозон, кухні з різними стравами, які готували представники корейської громади, а також торговельні намети, в яких продавались хлібобулочні вироби, крупи, м’ясні та ковбасні вироби і, звичайно ж, цукор виробництва ТОВ «Олександрійського цукрового заводу».
Загалом цього року свою продукцію на «Покровському ярмарку» представили більш, ніж вісімдесят товаровиробників і підприємців з Олександрії, Олександрійського та Новоархангельського районів, а також Луцька, Миколаєва, Кременчука, Черкас й інших куточків України. За активну участь у ярмарку всіх товаровиробників міський голова Степан Цапюк та перший заступник голови Олександрійської РДА Юрій Коваль відзначили подяками.
Святкового настрою містянам і гостям Олександрії тут додавали виступи міських і районних аматорських колективів. Для всіх учасників була організована безкоштована «польова каша».